Oy Eniro Finland Ab

Asiakaspalvelun ammattilaisia taksitiimiin

Eniro Finland / Sentraali – onnistuneita asiakaskohtaamisia. Hoidamme asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Toimimme siellä missä asiakkaatkin. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen - missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7. Tuotamme myös suomalaisten elämää helpottavia 0100100-hakupalveluita sekä yritysasiakkaille myyntiä edistäviä digitaalisia markkinointiratkaisuja. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia.

Lisätietoa meistä: www.sentraali.fi, www.0100100.fi, www.enirogroup.com

 

Vahvistamme edelleen taksitiimiämme ja haemme joukkoomme energisiä ASIAKASNEUVOJIA sekä toistaiseksi voimassa oleviin että määräaikaisiin tehtäviin Helsingin Pitäjänmäkeen. Työt alkavat toukokuussa ja sisältävät aamu-, ilta ja viikonloppuvuoroja. Työajat vaihtelevat 20-37,5h/vk.

Asiakasneuvojan tehtävässä työpäivääsi kuuluu lukuisten asiakaskontaktien hoitamista puhelimitse ja taksitilausten syöttämistä järjestelmään. Työ on intensiivistä ja vaatii sinulta tarkkuutta, mutta antaa sinulle myös mahdollisuuden luoda aina uudelleen loistavia asiakaskokemuksia ja kehittää samalla omaa tekemistäsi. Perehdytys alkaa viikon mittaisella palkallisella koulutuksella.

Asiakaspalvelutyömme on tavoitteellista tekemistä, mikä motivoi ja haastaa meidät tuottamaan joka päivä loistavia asiakaspalvelukokemuksia. Olemme hyvin ylpeitä osaamisestamme ja haluamme panostaa koulutukseesi ja valmentamiseen. Tukenasi työskentelee joukko osaavia ammattilaisia, joilta toivottavasti kysyt apua aina sitä tarvitessasi - työkaverisi apuun voit meillä aina luottaa.

Rennon ja huumorintäyteisen ilmapiirin lisäksi tarjoamme sinulle kattavat ison talon edut, kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä lounasedun. Viihtyisät ja yhtenäiset tilamme hyvien kulkuyhteyksien päässä mahdollistaa koko yksikön rennon tekemisen meiningin ja poistaa turhan hierarkian. Meillä sinulla on tilaa olla oma itsesi!

Etsimme ensi sijassa hyvää tyyppiä, mutta haluamme myös, että sinulta löytyy kipinä oppia uutta ja rohkeutta tarttua tilanteisiin. Näiden lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja toivon mukaan voitat asiakkaat puolellesi myös ruotsin ja englannin kielen taidollasi. Tässä roolissa et tarvitse aikaisempaa contact center alan kokemusta, mutta mahtavaa jos sinulta löytyy aikaisempaa taksinvälityskokemusta, sekä halukkuuttasi sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Autamme mielellämme sinua kysymyksissäsi! Lisätietoja tehtävästä antaa Tiimivalmentaja Miia Hankonen 050 389 2939 tiistaina 16.4. klo 9-10.30 ja 23.4. klo 13-14.30. Täytä hakemuksesi ”Lähetä hakemus” -linkin kautta viimeistään 28.4.2019 ja liity mahtavaan jengiimme!

Käymme läpi hakemuksia ja haastattelemme jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viimeiseen hakupäivään asti. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään heti hakuajan päätyttyä.

Lähetä hakemus    Tulosta
 
Työsuhteen muoto:
Toistaiseksi voimassa
 
Viimeinen hakupäivä:
28.04.2019
 
Paikkakunta:
Helsinki
 
Yhteyshenkilöt:
Anu Sjöblom
Puhelin: +358 50 325 8956

Kotisivu:
http://www.sentraali.fi