Oy Eniro Finland Ab

Myynti- ja asiakasvastaava/ tulevaisuuden tähtimyyjä

Me Eniro Finlandilla tunnemme asiakkaat ja heidän tarpeensa, olemmehan tuottaneet onnistuneita asiakaskohtaamisia jo vuodesta 1911. Meidän ydinosaamistamme on ja on aina ollut yritysten ja heidän asiakkaidensa yhteen saattaminen. Kanavat ja toimintatavat ovat toki vuosien saatossa vaihtuneet vastaamaan kulloisiakin tarpeita. Tänä päivänä Eniro Finlandin mediamyynti tarjoaa yritysasiakkaille löydettävyyttä, erottuvuutta ja myyntiä edistäviä digitaalisia markkinointiratkaisuja. Myyntimme on hyvässä nosteessa ja tavoitteemme ovat korkealla. Siksi haluamme juuri sinut mukaan matkaamme varmistamaan myös tulevat kasvun vuodet. 

 

Innostutko tavoitteellisesta tekemisestä ja tulosten saavuttamisesta? - Niin mekin!

Etsimme nyt tiimiimme lisää kasvavia, tulevaisuuden TÄHTIMYYJIÄ myynti- ja asiakasvastaavientehtäviin Tampereen brand new -toimistollemme vakituisiin tehtäviin. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis tähti, mutta olet kiinnostunut kasvamaan sellaiseksi.

Meillä Myynti- ja asiakasvastaavana tulet myymään asiakkaidemme itsensäkin tuntemia ja käyttämiä palveluita. Salkussasi ovat tunnetuimmat digitaalisen markkinoinnin kanavat, kuten Google, Facebook ja kotisivuratkaisut sekä 0100100-tuoteperhe. Työsi on uusasiakashankintaa, mutta saamalla rakennat omaa asiakassalkkuasi. Työsi tueksi tarjoamme kattavan perehdytyksen ja jatkuvan valmennuksen. Yksin et siis jää missään vaiheessa. Myynti tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse, mutta tarvittaessa voit tavata asiakkaita
myös kasvokkain.

Kilpailukykyisten tuotteiden ja ammattitaitoisen tuotannon lisäksi saatavillasi on ison talon edut, kuten lounas- ja kulttuurisetelit sekä kattava työterveys. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää jatkuvasti omaa työtäsi. Huumorin täyteinen ja onnistumista tukeva ilmapiiri on asia, jota vaalimme.Palkkaus on kilpailukykyinen ilman palkkakattoa (pohja + provisio). Kaiken tämän lisäksi käytössäsi on joustavat työajat ja mahdollisuus ajoittaiseen etätyön tekemiseen.

Meille tärkein tavoitteemme ja samalla merkittävä arvomme on asiakkaidemme menestys. Jotta voimme tuottaa arvoa asiakkaallemme, meidän on oltava alamme asiantuntijoita. Haluamme kehittyä ja tehdä joka päivä asiat paremmin kuin eilen. Tämä vaatii nopeitakin toimenpiteitä, joihin meillä on palava halu ja valmiudet.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta digitaalisten ratkaisujen myynnistä. Riittää, että olet innostunut oppimaan ja asenteesi on kohdallaan. Pääset tavoitteisiin olemalla ahkera, kunnianhimoinen ja sitoutunut. Huippusuoriutumista tukee, jos sinulla on ymmärrystä yritystoiminnasta ja osaat ajatella myynnillisiä tarpeita asiakkaan näkökulmasta. Meillä sinulla on aitiopaikka kasvaa digimarkkinoinnin ykkösketjun peluriksi.

Mitä vielä pohdit?
Mikäli kuvauksemme vaikutti sinusta omalta, olisi mahtavaa kuulla sinusta lisää! Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä itse tehtävästä tai meillä työskentelystä, myyntipäällikkömme Miika kertoo mielellään lisää numerosta 044 344 4442. Miikan tavoitat parhaiten iltapäivisin. Hakemuksesi voit jättää ”Lähetä hakemus” -linkin kautta. Hakuaika tehtävään päättyy 28.4.2019.

Vielä ennen kuin menet, niin laitathan kalenteriisi 26.4. klo 13-15, jolloin sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan toimintaamme, myynti- ja asiakasvastaavan tehtävään sekä nauttia kanssamme kuppi kuumaa toimistollamme Hatanpään Valtatie 20:ssä.

 

 

 

 

 

 

 

Lähetä hakemus    Tulosta
 
Työsuhteen muoto:
Toistaiseksi voimassa
 
Viimeinen hakupäivä:
28.04.2019
 
Arvioitu aloituspäivämäärä:
06.05.2019
 
Paikkakunta:
Tampere
 
Yhteyshenkilöt:
Miika Aaltonen
Matkapuh: +358 44 344 4442

Kotisivu:
http://www.sentraali.fi