Oy Eniro Finland Ab

Myynti- ja asiakasvastaava Tampereelle

Teimme viime vuonna kaikkien aikojen myyntiennätyksemme, jonka tulemme rikkomaan varmasti tänä vuonna. Eniro Finlandilla on päällä huima draivi ja noste, ja haluamme sinut mukaan matkaamme. Kun teemme päätöksen palkata sinut, sitoudumme sinuun ja menestymisesi mahdollistamiseen.

 

Tehtäväsi on tarjota yritysasiakkaille parhaita digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja

Eniro Finlandilla tulet myymään puhelimessa asiakkaiden itsensäkin tuntemia ja käyttämiä palveluita. Salkussasi on tunnetuimmat digitaalisen markkinoinnin kanavat kuten Google, Facebook ja kotisivuratkaisut sekä 0100100-tuoteperhe. Asiakkainasi sinulla on lähes kaikki Suomen yritykset. Toimintatapamme tulet varmasti omaksumaan nopeasti ja uskomme, että jo alkumetreillä tulet saamaan uusia välineitä ja tapoja tavoitteitesi saavuttamiseen. Palkkasi muodostuu pohjapalkasta ja kilpailukykyisestä provisiosta. 

 

Kuinka kuvaisimme arkeamme?

Meitä motivoi asiakkaidemme menestys. Se tarkoittaa meille onnistumista omassa työssämme. Mikä olisikaan parempaa kuin nauttia onnistumisesta yhdessä mahtavan työporukan kanssa. Me olemme kaikki persoonia ja yksilöitä. Samaan muottiin et meitä saa puristettua millään – emmekä me sitä edes halua. Emme ratsasta vanhoilla näytöillä vaan joka ikinen päivä ansaitsemme asiakkaittemme ja työkavereidemme luottamuksen ja kunnioituksen.

Meille on tyypillistä periksiantamattomasti kehittää myyntityötämme. Siihen osallistuvat kaikki. Tavoitteet saavuttaaksemme etsimme ja löydämme yhdessä parhaat uudet käytännöt. Eniro Finlandilla ei tehdä asioita niin kuin ennen tai toisteta jotain mikä toimi aiemmin. Meillä uskalletaan tehdä myös virheitä. Rankaisemisen sijaan niistä otetaan opiksi.

 

Tällaisella taustalla ja ominaisuuksilla menestyt meillä

Sinulla on jo kokemusta digitaalisten mainontaratkaisujen myynnistä. Olet tehnyt tuloksellista B2B-myyntiä, joten ymmärrät sen luonteen ja erityispiirteet. Sinulla on näin ollen jo taito kommunikoida asiakkaan odottamalla tavalla juuri hänen tilanteeseensa oikeat ratkaisut löytäen. Näet tilanteen asiakkaasi näkökulmasta ja ymmärrät heidän liiketoimintaansa. Puhelin ei ole sinulle mörkö vaan toimiva ja luonteva työväline.

Meillä menestyt, jos olet ahkera, rohkea, luova sekä nopeasti uusia asioita omaksuva toimeen tarttuja. Eniro Finlandilla tavoite ja päämäärä ovat selkeitä ja matkalla sinne saatamme tehdä toisinaan nopeitakin käänteitä. Tämä edellyttää sinulta muutosherkkyyttä ja taitoa uudistua ja oppia uutta. Vaikka oletkin jo kokeneempi tekijä, olisi hienoa, jos jaat kanssamme palon oman osaamisen ja toimintamme kehittämiseen. Näillä ominaisuuksilla löydät itsellesi ominaisen polun menestyä meillä – yhdessä.

 

Seuraavaksi

Mikäli tarjoamme myynti- ja asiakasvastaavan työ vaikutti sinusta kiinnostavalta, olisi hienoa kuulla sinusta lisää!

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä itse tehtävästä tai meillä työskentelystä, palveluasiantuntija Katri Katajamäki 040 713 8465 kertoo mielellään lisää maanantaisin klo 9-10. / katri.katajamaki@enirofinland.fi. sekä myyntipäällikkö Miika Aaltonen 044 344 4442 torstaisin klo 15-16 / miika.aaltonen@enirofinland.fi. Mikäli olet jo tältä istumalta valmis hakemaan ja kertomaan meille itsestäsi, voit lähettää hakemuksesi alla olevan ”Lähetä hakemus” -linkin kautta. Hakuaika tehtävään päättyy 31.1.2019.

Lähetä hakemus    Tulosta
 
Työsuhteen muoto:
Toistaiseksi voimassa
 
Viimeinen hakupäivä:
31.01.2019
 
Arvioitu aloituspäivämäärä:
04.03.2019
 
Paikkakunta:
Tampere
 
Yhteyshenkilöt:
Miika Aaltonen
Matkapuh: +358 44 344 4442

Kotisivu:
http://www.sentraali.fi