Oy Eniro Finland Ab

Myynti- ja asiakasvastaava

Teimme lokakuussa kaikkien aikojen myyntiennätyksemme, jonka tulemme rikkomaan vielä monta kertaa. Eniro Finlandilla on päällä huima draivi ja noste, ja haluamme sinut mukaan matkaamme. Kasvutavoitteidemme varmistamiseksi olemme perustaneet Turkuun digitaalisten palveluiden myyntitiimin ja etsimme nyt tiimiin myyntivoimaa. Kun teemme päätöksen palkata sinut, sitoudumme sinuun ja menestymisesi mahdollistamiseen. Tehtäväsi on tarjota yritysasiakkaille parhaita digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja

Eniro Finlandilla tulet myymään puhelimessa asiakkaiden itsensäkin tuntemia ja käyttämiä palveluita. Salkussasi ovat tunnetuimmat digitaalisen markkinoinnin kanavat kuten Google, Facebook ja kotisivuratkaisut sekä 0100100 -tuoteperhe. Asiakkainasi sinulla on lähes kaikki Suomen yritykset. Toimintatapamme tulet varmasti omaksumaan nopeasti ja uskomme, että jo alkumetreillä tulet saamaan uusia välineitä ja tapoja tavoitteittesi saavuttamiseen. Palkkasi muodostuu pohjapalkasta ja kilpailukykyisestä provisiosta. 

 

Kuinka kuvaisimme arkeamme?

Meitä motivoi asiakkaidemme menestys. Se tarkoittaa meille onnistumista omassa työssämme. Mikä olisikaan parempaa kuin nauttia onnistumisesta yhdessä mahtavan työporukan kanssa. Me olemme kaikki persoonia ja yksilöitä. Samaan muottiin et meitä saa puristettua millään  - emmekä me sitä edes halua. Emme ratsasta vanhoilla näytöillä vaan joka ikinen päivä ansaitsemme asiakkaittemme ja työkavereidemme luottamuksen ja kunnioituksen. 

Meille on tyypillistä periksiantamattomasti kehittää myyntityötämme. Siihen osallistuvat kaikki. Tavoitteet saavuttaaksemme etsimme ja löydämme parhaat uudet käytännöt. Eniro Finlandilla ei tehdä asioita niin kuin ennen tai toisteta jotain mikä toimi aiemmin. Meillä uskalletaan tehdä myös virheitä. Rankaisemisen sijasta niistä otetaan opiksi. 

 

Tällaisella taustalla ja ominaisuuksilla menestyt meillä

Sinulla on jo kokemusta digitaalisten mainontaratkaisujen myynnistä. Olet tehnyt tuloksellista B2B-myyntiä, joten ymmärrät sen luonteen ja erityispiirteet. Sinulla on näin ollen jo taito kommunikoida asiakkaan odottamalla tavalla juuri hänen tilanteeseensa oikeat ratkaisut löytäen. Näet tilanteen asiakkasi näkökulmasta ja ymmärrät heidän liiketoimintaansa. Puhelin ei ole sinulle mörkö vaan toimiva ja luonteva työväline.

Meillä menestyt, jos olet ahkera, rohkea, luova sekä nopeasti uusia asioita omaksuva toimeen tarttuja. Eniro Finlandilla tavoite ja päämäärä näkyvät selkeästi ja matkalla sinne saatamme tehdä toisinaan nopeitakin käänteitä. Tämä edellyttää sinulta muutosherkkyyttä ja taitoa uudistua ja oppia uutta. Vaikka oletkin jo kokeneempi tekijä, olisi hienoa, jos jaat kanssamme palon oman osaamisesi ja toimintamme kehittämiseen. Näillä ominaisuuksilla löydät itsellesi ominaisen polun menestyä meillä - yhdessä. 

 

Seuraavaksi

Mikäli tarjoamamme myynti- ja asiakkuusvastaavan työ vaikuttaa sinusta kiinnostavalta, olisi hienoa kuulla sinusta lisää! 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä itse tehtävästä tai meillä työskentelystä, Digitaalisten palveluiden liiketoimintajohtaja Elisa Lindroos kertoo mielellään lisää 22.11, klo 14-16 tai 27.11. klo 9-11. Elisan tavoitat numerosta 050 512 1766 tai sähköpostilla elisa.lindroos@enirofinland.fi. Mikäli olet jo tältä istumalta valmis hakemaan ja kertomaan meille itsestäsi, voit lähettä hakemuksesi allaolevan "Lähetä hakemus" -linkin kautta. Hakuaika tehtävään päättyy 16.12.2018. 

 

Lähetä hakemus    Tulosta
 
Työsuhteen muoto:
Toistaiseksi voimassa
 
Viimeinen hakupäivä:
16.12.2018
 
Paikkakunta:
Turku
 
Yhteyshenkilöt:
Elisa Lindroos
Matkapuh: +358 505121766

Kotisivu:
http://www.sentraali.fi