Avoin hakemus asiakaspalveluun

 

Oletko kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä? Me kuulisimme mielellään sinusta!  

Asiakaspalvelutyömme on tavoitteellista tekemistä, mikä motivoi ja haastaa meidät tuottamaan joka päivä loistavia asiakaspalvelukokemuksia. Olemme hyvin ylpeitä osaamisestamme ja panostamme koulutukseen ja valmentamiseen. Tukenasi työskentelee joukko osaavia ammattilaisia, joilta toivottavasti kysyt apua aina sitä tarvitessasi - työkaverin apuun voit meillä aina luottaa. Kehittymisessäsi sinua kannustaa eteenpäin valmentajasi, ja työtäsi sujuvoittavat modernit työvälineet.

 

Mitä odotamme sinulta?

Asiakaspalvelutyö vaatii sinulta alkuun lähinnä vain intoa ja halua oppia uutta sekä rohkeutta kysyä apua, kun sitä tarvitset. Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on oikeastaan toinen, mitä ilman et työssä pärjää. Kaiken muun opit meillä kouluttaessamme ja valmentaessamme sinua.

Nopeamman startin työntekoon kuitenkin saat, jos
- hallitset tietokoneiden ja mobiililaitteiden käytön
- olet avoin uudelle, kuuntelet ohjeita ja noudatat muutamia meidänkin arkeamme sujuvoittavia käytäntöjä
- työskentelyotteeltasi olet ahkera, tarkka ja joustava
- sinulle on jo hieman karttunut työkokemusta tai olet ollut esimerkiksi työharjoittelussa.

 

Mikäli asiakaspalvelutyömme vaikutti sinusta kiinnostavalta, olisi hienoa kuulla sinusta lisää! Voit jättää meille avoimen hakemuksesi alla olevan ”lähetä hakemus” linkin kautta. Otamme yhteyttä, jos sinulle sopiva tehtävä avautuu.

Lähetä hakemus    Tulosta
 
Paikkakunta:
Helsinki, Kajaani, Tampere, Turku
 
Yhteyshenkilöt:
Rekrytointi
Puhelin: 0290100100

Kotisivu:
http://www.sentraali.fi