Avoin hakemus myyntiin

 

Tämä kirje on sinulle ystäväni, jota en välttämättä vielä edes tunne!

Oletko sinä kuullut meistä? Meillä tarkoitan meidän pientä mutta tehokasta ja ketterää median asiantuntijaporukkaa. Tällä jengillä on jo tehty ihmeitä ja näitä ihmeitä haluaisimme tehdä myös jatkossa ja siinä samalla vahvistua ja kasvattaa sitä henkilömäärää, joista ”me” muodostuu. 

Tiedämme, että tänä päivänä kilpailu alan kovimmista tekijöistä on todella kova. Ymmärrämme myös sen, että vaihtaakseen työpaikkaa, täytyy kokea pääsevänsä jollain tavalla elämässään, työurallaan tai omissa tavoitteissaan eteenpäin tämän vaihdoksen myötä. Me voimme tarjota tämän mahdollisuuden! Meillä jokaisen perusduuni on myynti, mutta tuoteportfoliomme koko ajan kasvaessa voimme luvata, että meillä on mahdollisuus kehittyä ja ihan oikeasti vaikuttaa asioihin.

Meillä on juuri nyt tilaa tekijöille, joiden urasuunnitelmat voitaisiin jakaa karkeasti kolmeen eri näkemykseen. Löydätkö itsesi jostain näistä?

 

Sinä, joka kaipaat myynnin tekemisen rinnalla myös kehitysmahdollisuutta ja lisävastuuta:

Meillä on tarjota jokaiselle halukkaalle vastuurooli, missä huomioimme henkilön oman motivaation ja halun kehittyä. Tällä hetkellä vastuurooleissa on jo henkilöitä, jotka vastaavat meillä merkittävästä osasta tekemisemme kehittämistä. Jos haluat tietää enemmän, voit soittaa suoraan joillekin heistä ja kysyä, mitä työskentely ja tämän vastuurooliin tekeminen meillä todella tarkoittaa. Tavoitat alla olevat henkilöt parhaiten soittamalla numeroon 050 331 3282 ja pyytämällä haluamaasi henkilöä puhelimeen.

Katri Katajamäki (Tuoteasiantuntija, myynnin valmennus), Marko Salonen (myynnin valmennus), Tuire Järvinen (SalesForce -järjestelmätuki), Tuija Rissanen (mediatoimistoasiakkuudet), Lauri Lätti (ranking- ja kenttämyynti), Tiina Suomala (yritysyhteistyökumppanuudet).

Etsimme tällä hetkellä osaajia, joilla on kokemusta esim. sosiaalisen median markkinoinnista (FB) ja Googlemainonnasta.

 

Sinä, joka sytyt mahtavasta työporukasta ja saat täydet kicksit myynnistä ja asiakkaiden auttamisesta:

Kasvun tueksi tarvitsemme myös tekijöitä, jotka eivät välttämättä innostu erillisistä vastuutehtävistä, mutta jotka syttyvät hyvästä työporukasta, asiakkaiden kanssa keskustelusta ja kaupantekemisestä.

Suurin arvo tekemisessämme on uusasiakashankinnalla, mutta pystymme turvaamaan tuloksen tekemistä myös vanhojen asiakkaiden hoidon avulla. Kaikki on itsestäsi kiinni!


Sinä, joka haaveilet myynnin ammatista ja sen oppimisesta:

Meille on äärettömän tärkeää saada työhömme erilaista näkemystä ja erilaista osaamista. Siksi voimme tarjota kattavan koulutuksen myös sinulle, joka et ole aiemmin myyntiä työksesi tehnyt. Taustasi voi olla mikä tahansa (meiltä löytyy tällä hetkellä mm. sairaanhoitajia, lähihoitajia, vaatetusalan artenomi, fysioterapeutti, matkailuvirkailija ja DI). Uskomme, että erilaiset kokemukset ja vahvuudet tekevät meistä yhdessä vahvoja.

 

Nyt sinä tiedät aika paljon meistä. Haluaisitko, että mekin saisimme tietää sinusta? Tule ihmeessä käymään ja tutustumaan meihin – kahvit tarjoamme aina ja kerromme mielellämme enemmän. Voit myös soitella, jos et ehdi paikan päälle!

 

Avoimen hakemuksen pääset jättämään alla olevan linkin kautta:

Lähetä hakemus    Tulosta
 
Paikkakunta:
Tampere
 
Yhteyshenkilöt:
Miika Aaltonen
Matkapuh: +358 44 344 4442

Kotisivu:
http://www.sentraali.fi