Kokenut myynti- ja asiakasvastaava

Teimme toukokuussa kaikkien aikojen myyntiennätyksemme, minkä tulemme rikkomaan vielä monta kertaa tänä vuonna. Meillä Eniro Finlandilla on päällä huima draivi ja noste, ja haluamme sinut mukaan matkaamme. Kun teemme päätöksen palkata sinut, me sitoudumme sinuun ja menestymisesi mahdollistamiseen. Siihen voit luottaa!

”Meillä et roiku löyhässä hirressä, vaan olemme sinuun sitoutuneita, ja yhdessä varmistamme, että sinä ylität kirkkaasti omat ja me kaikki yhdessä yhteiset tavoitteemme.”

Myynti- ja asiakasvastaavana tehtävänäsi on hoitaa omia asiakkuuksiasi sekä tarjota uusille asiakkaille parhaita mahdollisia sähköisiä markkinoinnin ja myynnin näkyvyysratkaisuja. Meillä sinulla on kontaktoivana lähes kaikki Suomen yritykset ja riittävät valmennusresurssit myös sinun, kokeneen myyjän tarpeeseen. Meillä et siis raavi rippeistä kasaan uusia asiakkuuksia saati räpiköi päivästä toiseen luukuttaen kehittymättä itse.

”Kaikki saavat omaa työtänsä tukevaa valmennusta. Kukaan kun ei ole seppä syntyessään eikä muusikot tai bänditkään vedä kiertueita harjoittelematta.”

Meillä tulet myymään asiakkaiden itsensäkin tuntemia ja käyttämiä palveluita. Salkussasi on mm. 0100100-tuoteperhe sekä muut tunnetuimmat digitaalisen markkinoinnin kanavat kuten Google, Facebook ja kotisivuratkaisut. Toimintatapamme tulet varmasti omaksumaan nopeasti ja uskomme, että jo alkumetreillä tulet saamaan meiltä myös uusia välineitä ja tapoja tavoitteidesi saavuttamiseen. Tavoitepalkkasi on 3700 €/kk mutta tuskinpa sinäkään tähän täysin realistiseen tavoitteeseen tyydyt, vaan tähtäät korkeammalle.

 

Kuinka kuvaisimme arkeamme?

Hyvän palkkatason lisäksi meitä motivoi asiakkaidemme menestys. Se tarkoittaa meille onnistumista omassa työssämme. Ja mikäs sen parempaa kuin nauttia onnistumisesta yhdessä tämän mahtavan työporukan kanssa. Me olemme kaikki persoonia ja yksilöitä. Samaan muottiin et meitä saa puristettua millään – emmekä me sitä edes halua. Me olemme kaikki myynnin artisteja, jotka muotoilevat asiakkaidensa tulevaisuutta. Emme ratsasta vanhoilla näytöillä vaan joka ikinen päivä me ansaitsemme työkavereidemme luottamuksen ja kunnioituksen.

Meille on tyypillistä periksiantamattomasti kehittää myyntityötämme. Siihen osallistuvat kaikki. Me asetamme myynnissä pitkälti itse yhdessä omat tavoitteemme, vaikka budjetti toki tulee konserniltamme. Tavoitteet saavuttaaksemme etsimme ja löydämme yhdessä parhaat uudet käytännöt. Meillä kun ei tehdä asioita niin kuin ennen tai toisteta jotain mikä toimi viisi vuotta sitten. Toisaalta me uskallamme olla myös väärässä. Teemme välillä virheitä mutta niitä tekemällä me myös opimme.

Tavoitteenamme on olla Pirkanmaan paras työpaikka, ja meille on luonteenomaista sanoa rohkeasti tavoitteemme ääneen. Arkeamme ohjaa tyypillisesti myynnilliset ja liiketaloudelliset tavoitteet, ja siksi meille on työyhteisönä tärkeä asettaa itsellemme myös muita meitä motivoivia tavoitteita.

 

Tällaisella taustalla ja ominaisuuksilla menestyt meillä

Sinulla on jo ehkä kokemusta digitaalisten myynti- ja mainontaratkaisujen myynnistä. Olet ainakin tehnyt jo B2B-myyntiä, jolloin ymmärrät sen luonteen ja erityispiirteet. Sinulla on näin ollen jo taito kommunikoida asiakkaan odottamalla tavalla juuri hänen tilanteeseensa oikeat ratkaisut löytäen. Näet tilanteen asiakkaasi näkökulmasta ja ymmärrät heidän liiketoimintansa logiikan. Puhelin ei ole sinulle mörkö vaan toimiva ja luonteva työväline.

Meillä menestyt, jos olet ahkera, rohkea, luova sekä nopeasti uusia asioita omaksuva toimeen tarttuja. Meillä tavoite ja päämäärä näkyvät selkeästi horisontissa ja matkalla sinne saatamme tehdä toisinaan nopeitakin käännöksiä. Tämä edellyttää sinulta muutosherkkyyttä ja taitoa uudistua ja oppia uutta. Vaikka saatat olla jo kokeneempikin tekijä, olisi hienoa, jos jakaisit kanssamme palon oman osaamisesi ja toimintamme kehittämiseen. Näillä ominaisuuksilla löydät itsellesi omannäköisesi polun menestyä meillä – yhdessä kanssamme.

 

Seuraavaksi

Mikäli myynti- ja asiakasvastaavan työmme vaikutti sinusta kiinnostavalta, olisi hienoa kuulla sinusta lisää!

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä itse tehtävästä tai meillä työskentelystä, myyntipäällikkömme Kati tai Miika vastaavat niihin mielellään. Kesä ja lomat hieman sotkevat aikatauluja, joten Katin (045 139 1131) ja Miikan (044 344 4442) tavoitat puhelimitse parhaiten joko ennen 29.6. tai 1.8. jälkeen. Voit myös luonnollisesti laittaa sähköpostia kati.haikola@sentraali.fi tai miika.aaltonen@sentraali.fi.

Mikäli olet jo tältä istumalta valmis hakemaan ja kertomaan meille itsestäsi, voit lähettää hakemuksesi alla olevan ”Lähetä hakemus” -linkin kautta. Hakuaika tehtävään päättyy 13.8.2018.

Alamme käydä hakemuksia läpi 1.8. alkaen, minkä jälkeen olemme mahdollisimman pian sinuun yhteydessä. Viimeistään kuulet meistä heti hakuajan päätyttyä. Me emme järjestä useita haastattelukierroksia tai grillaa sinua tyhjänpäiväisillä kysymyksillä. Sovitaan tapaaminen tänne meille Finlaysonille, tutustutaan rauhassa ja vakuututaan puolin ja toisin toisistamme.

Lähetä hakemus    Tulosta
 
Viimeinen hakupäivä:
13.08.2018
 
Paikkakunta:
Tampere
 
Yhteyshenkilöt:
Kati Haikola
Matkapuh: +358 451391131

Kotisivu:
http://www.sentraali.fi